pusta ściana |
Autor |
Wiadomość |
nightofwonder
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 7:42 pm pusta ściana
|
|
|
szukamy kreatywnych ludzi, którzy w zamian za farby i pustą ścianę wyżyją się artystycznie w jednym z krakowskich klubów. zgłoszenia, projekty proszę przesyłać na adres m_ster@o2.pl |
|
|
|
 |
KAWIARNIA
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 1:50 pm
|
|
|
Kawiarnia w centrum Krakowa na szlaku Królewskim przyjmie do ekspozycji obrazy, szkice, rysunki, akwarele itp na okres od 2-4 miesięcy.
Więcej informacji pracapromotor@wp.pl |
|
|
|
 |
Bhai
|
Wysłany: Sob Sty 10, 2015 4:42 pm
|
|
|
którzy w zamian za farby i pustą ścianę wyżyją się artystycznie w jednym
___________________________________ |
|
|
|
 |
Hergon_pl
|
Wysłany: Wto Lut 17, 2015 4:20 pm
|
|
|
Ciekawie napisane,ale może podasz więcej szczegółów jak to wszystko wygląda od strony technicznej/ Każdego Użytkownika na forum na pewno bardzo to zaciekawi. |
|
|
|
 |
Sonaalam
|
Wysłany: Śro Cze 06, 2018 3:09 am
|
|
|
We are pleased to have the answer to you to help each other. |
|
|
|
 |
JanKrem

|
Wysłany: Śro Cze 27, 2018 3:01 pm
|
|
|
Według mnie to jest absolutnie temat dla specjalisty z tej dziedziny... Bez dwóch zdań! |
_________________ Natura deszczu jest zawsze taka sama, pozwala rosnąć zarówno cierniom na bagnach, jak i kwiatom w ogrodach |
|
|
|
 |
Kawica

|
Wysłany: Czw Cze 28, 2018 10:44 am
|
|
|
A może warto poszperać w tej kwestii w Internecie. Sądzę, że to może być bardzo dobra opcja. |
_________________ Gdzie nie ma nic, jest wszystko. Gdzie jest wszystko, nie ma nic. |
|
|
|
 |
ocjenjena07

|
Wysłany: Pon Wrz 10, 2018 11:19 am
|
|
|
Ja mam z grubsza to samo zdanie co poprzednik. Nic dodać oraz nic ująć... |
_________________ Wiesz, jak to mówią - pytania są dla nas ciężarem, ale odpowiedzi więzieniem, do którego sami się wtrącamy. |
|
|
|
 |
Mamut
|
Wysłany: Wto Paź 16, 2018 9:38 am
|
|
|
Dzięki wielkie za interesujące porady w tym zakresie. Na pewno mi się to przyda |
_________________ Usuń ze swojego słownika słowo „problem” i zastąp słowem „wyzwanie" – Albert Camus |
|
|
|
 |
ratata7

|
Wysłany: Śro Paź 24, 2018 1:53 pm
|
|
|
W Sieci na pewno znajdą się ciekawe informacje w tym zakresie. Nie powinno być z tym większych trudności. |
_________________ Kto nie chce, kiedy może, ten nie będzie mógł, kiedy będzie chciał – Winston Churchill |
|
|
|
 |
kseniajuszczyk
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2018 10:07 am
|
|
|
Czy szukacie jeszcze kogoś do pomocy?:) |
|