Rekrutacja 2011 |
Autor |
Wiadomość |
K
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 9:27 am
|
|
|
Czy ktos z Was orientuje sie jak ma sie sprawa ze zwolnieniem z jednego z pytan na egzaminie teoretycznym, jesli napisalo sie mature z historii sztuki na poziomie rozszerzonym? Nie moge wyszukac tej informacji. |
|
|
|
 |
M
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 1:21 pm
|
|
|
Wczoraj gdzieś na forum wyczytałam, że nie jest się zwolnionym. A szkoda:) |
|
|
|
 |
K
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 2:13 pm
|
|
|
a ja z kolei gdzies na forum wyczytalam jakis czas temu, ze jest taka mozliwosc:p informacje mialy byc gdzies na stronie asp. a poniedzialek juz tuz tuz! jest stres?;) |
|
|
|
 |
M
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 4:13 pm
|
|
|
Raczej wątpię, by tak było, bo przecież wyniki matur są dopiero po ustnym egzaminie, czyli tak na dobrą sprawę, to wtedy jeszcze nie wiemy, czy zdaliśmy historię sztuki Oczywiście opcji nie zdania w ogóle nie biorę pod uwagę, ale chyba nie mieliby podstawy do zwolnienia nas z części egzaminu po prostu:)
Stres jest ciągle;) |
|
|
|
 |
K
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 10:45 pm
|
|
|
Mature zdawalam z tamtym roku, takze wyniki znam:D Dziwne w takim razie, ze takie plotki kraza, o tym zwolnieniu. |
|
|
|
 |
M
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 11:01 pm
|
|
|
Przepraszam w takim razie, nie wzięłam tego pod uwagę:)
Ale faktycznie fajna sprawa byłaby z takim zwolnieniem, więc mam nadzieję, że coś w tych plotkach jest jednak prawdy:) |
|
|
|
 |
MJB
Gość
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 7:27 pm
|
|
|
teoretyczny zdaje sie bez wzgelu na to, czy zdawaliscie egzamin z hist. sztuki czy nie. Po prostu zadaja wam troszke inne pytania, ale i tak na wszystko sie przygotujcie |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 7:58 pm
|
|
|
oj, ze wszystkiego, to prawda;) już po wszystkim, jak tam ludzie nastroje w oczekiwaniu na wyniki? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 12:22 pm
|
|
|
Nastroje były burzowe, ale to już się skończyło - jestem studentką konserwacji zabytków |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 9:20 pm
|
|
|
chyba sztuki...? |
|