Uwaga, forum zostało zmodyfikowane. W razie problemów proszę o info na forum. Jeżeli nie możesz pisać na forum to poprosze o maila na adres grzesiek[tu małpa]asp.krakow.pl (w adresie zmień tu małpa na@)
 |
forum ASP
forum Akademii Sztuk Pięknych im. Jana Matejki w Krakowie
|
kursy - grafika |
Autor |
Wiadomość |
alabama
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 5:57 pm kursy - grafika
|
|
|
za rok będę zdawać na ta właśnie asp... aktualnie mam w planach grafikę, ale plany często ulegaja zmianie, zastanawiam sie też nad formami. Rzecz w tym, że byłoby milo gdyby ktoś z Was mogłby mnie poinfomować o kursach przygotowywujących, dać na ich temat jakiś obiektywny komentarz i wyrazić ogólna opinie. Poza tym jakie są realia w przyjęciach, czytałam gdzieś ze na grafike jest najwięcej chętnych hmm podobno.
to na tyle... so far. dzięki! |
|
|
|
 |
Ptah
Dawniej Rasputin

|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 8:39 pm
|
|
|
poczytaj inne wątki...i to nie tylko w pod-dziale "Wydział Grafiki" |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Śro Maj 14, 2008 12:41 pm
|
|
|
czytałam ale dzieki |
|
|
|
 |
Sylwiątko
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 7:26 am
|
|
|
Może przyjdź na konsultacje, To pogadasz z Kim trzeba o tym co Cię interesuje |
_________________ W życiu najpiękniejsze są chwile |
|
|
|
 |
alabama
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 2:16 pm
|
|
|
konsultacje to bankowo... chciałam tylko teraz w chwili obecnej dowiedzieć się możliwie najwięcej od studentów. dzieki Sylwia;) |
|
|
|
 |
alabama
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 3:06 pm
|
|
|
Tej Sylwia, a powiedz mi Ty na czym jesteś? I czy ciezko Ci było zdobyc sie na Kraków... |
|
|
|
 |
a.prygiel
|
Wysłany: Sob Gru 12, 2009 9:53 pm Kurs przygotowujący do egzaminów na ASP
|
|
|
Mam wrażenie, że odpowiadający cię zbywali.
Rusza nowy kurs rysunku i malarstwa dla młodzieży przygotowującej się do egzaminów wstępnych na Akademię Sztuk Pięknych w roku 2010. Przyjazna atmosfera przy jednoczesnej dużej mobilizacji.
Rysunek postaci z pozującym modelem, szkice, martwa natura, malarstwo, tematy z egzaminów wstępnych z poprzednich lat, przygotowanie teczki spełniającej kryteria naboru.
Lekcje w klimatycznej przestrzeni dużej pracowni w pobliżu Mostu Grunwaldzkiego w Krakowie, niedaleko muzeum Manggha i Muzeum Narodowego. Wiosną wyjścia w plener nad Wisłę i malowanie na świeżym powietrzu. Organizowane wizyty grupowe w muzeum.
Zajęcia odbywają się 2 razy w tygodniu po 3 godziny.
Cena za 3-godzinne zajęcia - 60 zł
Strona kursu
http://kurs-na-asp.blogspot.com/
Kontakt:
Agnieszka 603325516
head_of_ledo.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6844 raz(y) 71.55 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
Strona wygenerowana w 0.023 sekundy. Zapytań do SQL: 13
|