Osobiście polecam :) |
Autor |
Wiadomość |
argan
|
|
|
|
 |
mal
|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 6:54 pm
|
|
|
hej:) ja startowałam w tym roku pierwszy raz na konserwację malarstwa i niestety się nie dostałam, szukałam szkoły policealnej, która jest o podobnej tematyce i także natrafiłam na tę stronę, którą polecasz. Jednakże kiedy poszłam niedawno do sekretariatu złożyć papiery, powiedziano mi, że jestem jedyną chętną i już od tamtego roku nie ma tej szkoły policealnej z braku chętnych. Byłam zawiedziona, ale musiałoby być dużo chętnych żeby w tym roku utworzyli... |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 02, 2011 7:09 pm
|
|
|
Żeby utworzyć klasę wystarczy 15 osób ja już wiem o 2 i mnie teraz teraz ty zbiera się skład
Niemożna zniechęcić się tym ze teraz jest mało chętnych jak się zbierzemy to klasę utworzą
zapisy trwaja |
|
|
|
 |
mal
|
Wysłany: Śro Sie 03, 2011 9:23 am
|
|
|
aha, no ja ze względów osobistych muszę iść do jakiejkolwiek szkoły w tym roku, dlatego szukałam też alternatyw, ale jeśli się znajdzie ta piętnastka (oprócz nas;) ) to byloby super:) Mam nadzieję, że Ci co sa w podobnej sytuacji przeczytają tę informację:) trzymam kciuki |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Śro Sie 03, 2011 10:35 am
|
|
|
Mala złóż podanie samo podanie możesz złożyć do kilku szkół więc jak klasa niepowstanie to ci nic nie zaszkodzi |
|
|
|
 |
m.
Gość
|
Wysłany: Śro Sie 03, 2011 12:29 pm
|
|
|
kiedyś konserwacja była również na Papieskiej Akademii Teologicznej: http://www.pat.krakow.pl/
Jakby co zostają wam płatne szkoły. |
|
|
|
 |
Gość
|
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 7:12 am
|
|
|
aa to fajnie bo ja jeszcze bym poszła na technika budownictwa |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 09, 2011 3:36 pm
|
|
|
nic ci niebroni |
|
|
|
 |
spoko8
|
Wysłany: Czw Sie 11, 2011 4:57 pm
|
|
|
ha! właśnie się zarejestrowałam tylko po to żeby założyć taki temat:) zapisywać się do szkoły szybko do 19 SIERPNIA! chcemy klasy! |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Sie 12, 2011 7:19 pm
|
|
|
chcemy chcemy spoko8 złożyłeś podanie ?? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 11:02 am
|
|
|
byłam tam ze 2 tyg temu, w sekretariacie powiedziano mi że musi byc 20 os zeby miasto sie zgodzilo na utworzenie oddziału. Więc jak tam? Ile z was się zapisało? Wie ktoś jak wygląda ten stan na dzisiaj? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 2:41 pm
|
|
|
ja złozyłam podanie a ty ?? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 6:25 pm
|
|
|
jest już sporo chętnych ale zostało kilka wolnych miejsc |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 11:45 am
|
|
|
Jak wygląda taka szkoła? chodzi sie w weekendy tylko? i jakie ma sie przedmioty? To jest dla tych co zdali mature? |
|
|
|
 |
|